Hop-on hop-off rondvaart Amsterdam

Hop-on hop-off rondvaart boeken

Hop-on hop-off Amsterdam route

Onze hop-on hop-off boot in Amsterdam stopt op 7 haltes die allemaal in de buurt van culturele hoogtepunten liggen. Bij onze stops vind je diverse musea die tal van kunst en geschiedenis bevatten. We stoppen op de volgende locaties:

  • Centraal Station: begin bij Centraal Station aan onze hop-on hop-off route over de Amsterdamse grachten.
  • De Amstel: hier vind je een rijke variatie aan culturele hoogtepunten, waaronder het Amsterdam Museum aan de Amstel, het H’ART Museum, en HOUSE of GASSAN. Bewonder ook het elegante Huis Willet-Holthuysen, de Hollandsche Schouwbrug en het indrukwekkende Holocaust Namenmonument.
  • De Herengracht: verdiep je in niche collecties bij het Pipe Museum of breng een bezoek aan het Grachtenmuseum, Huis Marseille of de Vrije Academie.
  • Keizersgracht: waan je door unieke musea en duik in de wereld van fotografie bij FOAM of ontdek het artistieke Kattenkabinet.
  • Plantage Muidergracht: voor een brede kijk op culturele diversiteit en podiumkunsten bezoek je het Wereldmuseum Amsterdam en het KIT Theater.
  • Entrepotdok: een culturele hotspot met toegang tot ARTIS, het Nationaal Holocaustmuseum, Museum ’t Kromhout en het Verzetsmuseum waar je leert over historische en maatschappelijke thema’s.
  • Oosterdok: hier vind je prachtige ARCAM voor architectuurliefhebbers, het Scheepvaartmuseum en NEMO voor wetenschappelijke ontdekkingen die jong en oud fascineren.

Met zoveel opties langs onze hop-on hop-off route, ben je verzekerd van een rijke ervaring terwijl je een betoverende dag in Amsterdam beleefd. Waar je ook voor kiest, je bent verzekerd van een verrijkende dag vol ontdekkingen!

 

Prijzen en tickets

Boek een ticket en profiteer van onze hop-on hop-off boot in Amsterdam. Bekijk hieronder in het overzicht onze tarieven en reserveer direct een ticket voor een voordelige prijs:

Vaarduur Prijs
Kind 0 t/m 4 jaar Gratis
Kind 5 t/m 11 jaar € 14,-
Jongeren 12 t/m 17 jaar € 21,-
Volwassene € 28,-
I Amsterdam City Card* Gratis

*Als je een I Amsterdam City Card hebt, moet je ook een ticket kopen.

Hop-on hop-off rondvaart boeken

Onze vaardagen

Vaar elke donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag met ons mee van 09.30 tot 17.30 uur. Ieder half uur vertrekt er een sleepboot vanaf Centraal Station. Plan je dag rond onze betrouwbare en frequent afvarende diensten en maak optimaal gebruik van de tijd.  Ontdek alle prachtige bezienswaardigheden die onze stad te bieden heeft met onze unieke hop-on-hop-off rondvaart.

Hoe ziet onze hop-on hop-off rondvaart eruit?

Als je aan boord stapt van onze authentieke sleepboot, laat je je meevoeren langs de historische grachten, waar je 7 prachtige stops hebt die je meer vertellen over de kunst, cultuur en geschiedenis. Onze ervaren gidsen brengen de stad tot leven met verhalen over de eeuwenoude grachten en onthullen verborgen schatten, zoals het Grachtenmuseum en het Scheepvaartmuseum. Gebruik onze hop-on hop-off boot als jouw persoonlijke watertaxi, waarmee je gemakkelijk van de ene naar de andere culturele hotspot navigeert en optimaal geniet van het rijke culturele erfgoed van Amsterdam.

Neem contact op met Mokumboot

Heb je nog vragen over onze hop-on hop-off rondvaart in Amsterdam? Neem dan contact met ons op via 020 210 5700 of stuur een e-mail naar info@mokumboot.nl. We beantwoorden graag al je vragen!

Veelgestelde vragen

Kan ik met mijn hop-on hop-off ticket naar musea?

Nee, als je een museum wilt bezoeken, moet je een apart kaartje kopen bij het desbetreffende museum.

Is er eten en drinken aan boord?

Helaas bieden we geen eten en drinken aan boord aan, maar je mag gerust eigen snacks en drankjes meenemen en ervan genieten tijdens de vaart!

Hoe lang is mijn ticket geldig?

Je ticket is 24 uur geldig vanaf het moment van de eerste scan. Gedurende deze periode kun je onbeperkt op- en afstappen, zodat je Amsterdam op je eigen tempo verkent.

Is de hop-on hop-off rondvaart toegankelijk voor rolstoelgebruikers?

Nee, onze hop-on hop-off rondvaart door Amsterdam is niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Mokumboot Instagram