Over Mokumboot

We verhuren bij Mokumboot niet alleen boten waarmee je zelf kunt varen of met een professionele schipper aan het roer, maar bieden wij nu ook rondvaarten aan door de grachten van Amsterdam.
Op welke manier jij ook van plan bent om Amsterdam vanaf het water te ontdekken, bij Mokumboot kan het.

  • 7 sloepverhuurlocaties in Amsterdam
  • Rondvaart vertrek bij het Centraal Station
  • 7 dagen per week geopend van 09:00 tot 22:00
  • Luxe boten
  • Je mag zelf eten en drinken meenemen
  • Ook beschikbaar tijdens verschillende Amsterdamse evenementen

Bootverhuur in Amsterdam

Zelf met een bootje door de grachten van Amsterdam varen is een onvergetelijke belevenis. Je maakt op deze manier kennis met onze hoofdstad vanuit een heel ander perspectief. Bovendien bepaal je zelf je eigen route. Daarnaast hebben we een aantal prachtige routes uitgestippeld die zeker ook de moeite waard zijn om te volgen. Stap op bij een van onze 7 locaties en vaar heerlijk ontspannen door de grachten van Amsterdam. Je huurt de milieuvriendelijke fluistersloep voor 2 of 3 uur.

Sloep huren

Ga je liever met een ervaren schipper op pad, dan is een tocht met de Begijnhof of de Mr. Grey een uitstekende keuze. Deze boten zijn ideaal als je samen met een groep vrienden, familie of collega’s wilt gaan varen. Dat kan onder het genot van een hapje en een drankje.

Boot huren met schipper

Rondvaart Amsterdam

Het is bij Mokumboot ook mogelijk een rondvaarttocht te boeken. Onze rondvaartboten varen de hele week door langs de mooiste panden in de hoofdstad. De kapitein verteld je ondertussen alles wat je moet weten over de historie van de sight seeings.

Ons verhaal

Omdat wij Amsterdam dankzij de vele grachten een unieke stad vinden, is het idee ontstaan om boten te verhuren. Wij waren zelf al regelmatig op het water te vinden, maar wilden die mogelijkheid ook graag aan anderen bieden. In de loop der tijd zijn we steeds meer activiteiten op het water gaan ontplooien. Met trots melden we dat we vanaf 2024 ook rondvaarten gaan aanbieden. Daarvoor maken we gebruik van 10 luxe salonboten.

Ervaringen

Onze klanten beoordelen onze service met een 4,7. Vooral het feit dat zij hun boottocht vanuit verschillende locaties in de stad kunnen beginnen, waarderen zij zeer. Ook zijn zij te spreken over de service van onze kademedewerkers.

Werken bij Mokumboot

Mokumboot heeft vacatures voor kademedewerkers. Ook als je stage wilt lopen, kun je bij ons informeren naar de mogelijkheden.

Mokumboot Instagram