Opstaplocatie rondvaart Amsterdam

Wil jij Amsterdam beleven vanaf het water? Vaar met ons mee. Onze rondvaart vertrekt vanaf Amsterdam Centraal Station.

Reserveer 020 210 57 00

Stap op bij het Centraal Station

Vanaf het Centraal Station stap je nu zo in een van onze rondvaartboten voor een onvergetelijke rondvaart door de grachten van Amsterdam. Stap ieder half uur op een van onze rondvaartboten op.

Stationsplein
1012AB Amsterdam
info@mokumboot.nl
020 210 5700

Maps is loading...

Bereikbaarheid

Onze opstaplocatie voor een rondvaart door Amsterdam is eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer, lopend of de fiets. Ook is er parkeergelegenheid in de buurt als je met de auto komt.

Met het ov

Uit welk deel van Nederland je ook komt, er rijden tal van treinen naar Amsterdam Centraal. Ben je al in de stad, pak dan een van de vele trams en bussen die van en naar het station rijden. Ook met de metro is onze opstaplocatie makkelijk te bereiken.

Met de fiets of te voet

Je kunt ook prima met de fiets naar onze opstaplocatie voor een rondvaart in Amsterdam komen. Er is voldoende gelegenheid om je fiets te stallen. Onze rondvaartboten zijn ook eenvoudig lopend te bereiken vanuit het centrum.

Met de auto

Kom je met de auto en wil je op loopafstand van Amsterdam Centraal parkeren, dan kun je gebruikmaken van diverse parkeerplaatsen zoals Q-park aan de Prins Hendrikkade of Parkeergarage IJdock. Een andere optie is om je auto aan de rand van de stad te parkeren en met het openbaar vervoer naar onze opstaplocatie bij Amsterdam Centraal te komen.

Reserveer een rondvaart

Maak jij binnenkort een rondvaart vanaf Amsterdam Centraal Station? Reserveer nu een plek op een van onze boten.

Rondvaart boeken 020 210 57 00

Mokumboot Instagram