Boot huren

Vanaf € 95,- zelf 2 uur lang varen door Amsterdam

Direct reserveren

Zelf varen Amsterdam

Bij Mokumboot kun je gemakkelijk zelf een 6-persoons bootje varen in Amsterdam. De elektrische sloepen zijn eenvoudig te besturen en zijn ideaal om de Amsterdamse grachten mee te verkennen. Je hebt geen vaarbewijs nodig. Kies een verhuurlocatie en stap aan boord van een fluisterboot! Snel en eenvoudig varen in Amsterdam.

Reserveer online een bootje voor 1 van onze 7 locaties of bel +31 20 21 05 700 als je vandaag wilt varen.
Breng een geldig legitimatiebewijs (minimum leeftijd 18 jaar) bij vertrek. Wanneer je op de kade bent, krijg je vaarinstructies, advies over de route en geven we je een vaarkaart mee. Let op: bij het inschepen vragen we je om een borg van €100,-. Muziek aan boord is absoluut niet toegestaan.

Alle hens aan dek en geniet van je vaaravontuur! Je kunt meteen zelf door Amsterdam varen. Geniet van de prachtige Amsterdamse grachten.

Onze zeven opstaplocaties

Je kunt online een boot huren en deze ophalen op één van onze zeven opstaplocaties. Hieronder vind je de adressen van de locaties. Met een bootje van Mokumboot bepaal je je eigen vaarroute.

Direct een bootje huren

Maps is loading...

Amsterdam Centrum

Opstaplocatie Amsterdam Centrum – Nassaukade 351

Wil je de wereldberoemde grachten in het centrum van Amsterdam verkennen, dan is opstaplocatie Amsterdam centrum een prima optie. Vanaf de Nassaukade 351 vaar je bijvoorbeeld in de richting van het Anne Frank Huis. Lees meer over de opstaplocatie Nassaukade.

Amsterdam de Pijp

Opstaplocatie Amsterdam de Pijp –
Jozef Israëlskade

Om de levendige buurt De Pijp in Amsterdam vanaf het water te ontdekken, is dit het ideale vertrekpunt. Je vindt de opstaplocatie aan de Jozef Israëlskade, voor het Okura Hotel. Lees meer over de opstaplocatie Jozef Israëlskade.

Amsterdam Amstel

Opstaplocatie Amsterdam Amstel –
Mauritskade 1-E

Ook Amsterdam Amstel is een van de locaties voor een sloep huren als je de rivier op wilt. Je vindt Mokumboot aan de Mauritskade 1-E nabij de Wibautstraat. Deze opstaplocatie is overigens ook ideaal als je wilt varen op een van de Amsterdamse grachten. Lees meer over de opstaplocatie Mauritskade 1-E.

Amsterdam Oost

Opstaplocatie Amsterdam Oost –
Mauritskade 65

Deze haven van Mokumboot ligt vlak bij OV-halte Amsterdam Muiderpoort. Je hoeft maar een paar minuten te lopen. Kom je met de auto? Dan kun je die parkeren op de kade zelf. Lees meer over de opstaplocatie Mauritskade 65.

Amsterdam Rai

Opstaplocatie Amsterdam RAI –
Wielingenstraat 9

Om de omgeving van Amsterdam RAI en het Beatrixpark vanaf het water te zien, is dit het uitgelezen vertrekpunt. Je vindt de opstaplocatie aan de Wielingenstraat 9. Lees meer over de opstaplocatie Wielingenstraat 9.

Amsterdam Weesper

Opstaplocatie Amsterdam Weesper –
Schollenbrugstraat 1

Wil je op de Amstel varen? Dan is Amsterdam Weesper een prima plek om te vertrekken. Deze opstaplocatie vind je aan de Schollenbrugstraat 1, vlak bij het station Amsterdam Amstel en in de buurt van de bekende cafés Hesp en Weesper. Je kunt hier ook je auto parkeren. Lees meer over de opstaplocatie Weesper.

Amsterdam Westerpark

Opstapplaats Westerpark –
Polonceaukade 20

Deze locatie die zich bevindt op het Westergasterrein, Polonceaukade 20, is tijdelijk gesloten vanwege een verbouwing. Lees meer over de opstaplocatie Polonceaukade 20.

Amsterdam Zuid

Opstaplocatie Amsterdam Zuid –
Stadionkade 73b

Varen richting het Olympisch Stadion doe je met de Mokumboot Amsterdam Zuid. Deze ligt voor je klaar aan de Stadionkade 73b. Lees meer over de opstaplocatie Stadionkade 73b.

Wees zelf de kapitein en verken Amsterdam

Bij Mokumboot huur je gemakkelijk een boot voor max. 6 personen in Amsterdam. De elektrische sloepen zijn eenvoudig te bedienen en perfect geschikt om zelf kapitein te zijn tijdens het verkennen van de Amsterdamse grachten. Heeft u vragen over het huren van een boot, waarbij u zelf de kapitein bent? Dan kunt u contact met ons opnemen via e-mail of telefoon. We beantwoorden graag al uw vragen.

Huur een ruime boot om zelf te varen

Onze comfortabele elektrische sloepen zijn geschikt voor 6 personen en makkelijk te besturen. Ze zijn daardoor makkelijk zelf te varen door de prachtige grachten van Amsterdam

Huur vanuit 1 van onze 7 locaties

In Amsterdam Oost, Zuid, West, Centrum. Er is altijd een verhuurlocatie bij jou in de buurt.

Vandaag varen?

Stap vandaag nog aan boord! Bel +31(0)20 210 5700 om uw boot direct te reserveren.

Mokumboot Instagram