Sloepengame Amsterdam

Origineel uitje organiseren? Ga voor een avontuur op de Amsterdamse grachten!

Een potje lasergamen? Bowlen? Gourmetten? Dat is natuurlijk hartstikke gezellig. Maar laten we het dit jaar nou eens over een andere boeg gooien. Tip: ga zelf eens achter het roer staan en doe de sloepengame op de Amsterdamse grachtengordel. We geven je drie redenen waarom.

1. Ongedwongen de teamspirit verbeteren

Een bedrijfsuitje is niet alleen ontzettend gezellig, maar ook een manier om te investeren in betere onderlinge communicatie. Het verhoogt de betrokkenheid van de medewerkers en drempels worden verlaagd.

Hier wordt op hele effectieve manier invulling aangegeven met de SloepenGame van MonsterEvents. Monster Events biedt, in samenwerking met Mokumboot sloepverhuur, de mogelijkheid een origineel uitje op de Amsterdamse grachtengordel te organiseren. Deelnemers mogen zelf varen op 8-persoons sloepen. Er zijn 30 sloepen beschikbaar, dat betekent dat er plek is voor groepen tot 250 personen.

Michael, CEO bij Monsterevents, legt uit: “Er is geen schipper aan boord, dus medewerkers moeten onderling bepalen wie er de grachten gaat trotseren. Wordt dit de administratief medewerker of om de beurt? Of blijft de manager het liefst zoveel mogelijk aan het roer? Per sloep is er één iPad aan boord. Hierop staat de route en de vragen die onderweg beantwoord moeten worden. Omdat elke sloep gevuld is met een team van 8 personen, komen de verschillende sloepen met collega’s elkaar regelmatig tegen. Via een chatsysteem op de iPad kunnen de sloepen met elkaar in gesprek gaan.”

2. Originaliteit

Eerlijk is eerlijk, we zijn anno 2017 stiekem best een beetje verwend geworden. Ook wanneer het op bedrijfsuitjes aankomt. Varen over de Amsterdamse grachten, door het historische centrum, over de Wallen en de Bloemenmarkt… Dat iets wat medewerkers minder snel zullen verwachten. Wellicht wel in een rondvaartboot, maar zelf varen blijft toch écht iets bijzonders.

3. Avontuur

Het zelf varen is één ding. Maar Amsterdam te water ontdekken voelt als iets avontuurlijks. Het kleinste huis van de stad, het Anne Frank Huis, de Amstel, de smalle grachten, lage bruggetjes… Je beleeft het vanuit een sloep op een intensievere manier. Omdat er onderweg allerlei opdrachten uitgevoerd moeten worden, voelt de Sloepen Game als een wedstrijd. Ondertussen geeft het medewerkers ook de mogelijkheid te genieten van de zon, de stad, langsvarende collega’s en veel meer.

Voor meer informatie over de Sloepen Game door het centrum van Amsterdam kun je contact opnemen via info@mokumboot.nl of +31 202105700.

Offerte aanvragen bij Monsterevents

Mokumboot Instagram