Rondvaart Amsterdam

1,5 uur varen voor € 19,50 incl. drankje

Boek ticket

Rondvaartroutes Amsterdam

Mokumboot is jouw persoonlijke gids op het water voor een onvergetelijke rondvaart door de prachtige grachten van Amsterdam. Onze rondvaart begint bij het iconische Amsterdam Centraal Station, waar je direct wordt ondergedompeld in de bruisende sfeer van de stad. Onze vriendelijke bemanning staat klaar om je te verwelkomen en je mee te nemen door het mooie Amsterdam.

Rondvaart boeken

De hoogtepunten van de rondvaart

Tijdens onze rondvaart nemen we je mee langs verschillende adembenemende grachten. Vanaf Amsterdam Centraal Station varen we over de betoverende Prinsengracht, met de karakteristieke grachtenpanden en charmante bruggen.

De tocht vervolgt zich over de schilderachtige Amstel, waar je geniet van het uitzicht op de fotogenieke Magere Brug en het elegante Koninklijk Theater Carré. Deze historische locaties zorgen voor prachtige foto’s en laten je kennismaken met het rijke culturele erfgoed van Amsterdam.

Een duik in het historische hart

Na het bewonderen van de Amstel brengen we je naar het bruisende Rokin, een levendige straat vol winkels, restaurants en bezienswaardigheden. Hier dompel je je onder in de energieke vibe van de stad en genieten van alles wat Amsterdam te bieden heeft.

Verderop verkennen we de historische Oudezijds Voorburgwal, waar je de rijke geschiedenis van Amsterdam voelt. We varen langs de grachten en ontdekken samen de charmante steegjes, oude kerken en levendige pleinen. Deze plek ademt de authentieke sfeer van de stad en laat je kennismaken met het echte Amsterdam.

Een onvergetelijke ervaring met Mokumboot

Dit is slechts een glimp van de hoogtepunten die je kunt verwachten tijdens onze rondvaart door Amsterdam. Elke locatie heeft zijn eigen unieke charme en draagt bij aan een onvergetelijke ervaring in deze prachtige stad.

Kom aan boord bij Mokumboot en laat ons je meenemen op een reis vol schoonheid, geschiedenis en gezelligheid. Verken de grachten, bewonder iconische bezienswaardigheden en geniet van het bruisende leven dat Amsterdam biedt.

Onze opstaplocatie

Onze boottochten beginnen op een prachtige locatie, namelijk het Stationsplein bij Amsterdam Centraal Station. Dit betekent dat onze rondvaartboten gemakkelijk bereikbaar zijn vanuit het stadscentrum en met het openbaar vervoer.

Reserveer nu jouw rondvaart door Amsterdam

Wil je ook genieten van deze fantastische ervaring? Reserveer nu jouw rondvaart door Amsterdam! Als je nog vragen hebt over onze rondvaart, neem dan contact met ons op via telefoonnummer 020 210 5700 of stuur een e-mail naar info@mokumboot.nl. We staan klaar om je te helpen en al je vragen te beantwoorden!

Reserveer nu Neem contact op

Maps is loading...

Mokumboot Instagram