Privé rondvaart

In Amsterdam

Privé rondvaart boeken

Privé rondvaart Amsterdam

Ontspan en ontdek Amsterdam op een unieke en intieme manier met onze privé rondvaarten. Tijdens onze privé rondvaarten leidt een ervaren schipper je door de prachtige grachten van Amsterdam. Je geniet bij Mokumboot van een onvergetelijke ervaring op het water, waarbij je alle hoogtepunten bewondert.

Privé rondvaart boeken

Sloep met schipper

Luxe sloep
Tot maximaal 35 personen

Varen en eten

Laat je ontzorgen
Vraag naar onze arrangementen

D'r lekker bij zitten

Comfortabele zitplaatsen
Altijd droge zitplaatsen met ons overdekte dek

Een rondvaart op een sleepboot

Stap aan boord van een van onze moderne sleepboten en laat je over de Amsterdamse grachten varen door onze ervaren schippers. Geniet in alle rust van een prachtige omgeving op onze authentieke boten die plaats bieden voor een groepsgrootte van 35 personen.

  • Luxe sleepboot
  • Drankje inbegrepen
  • Versnaperingen mag je zelf meenemen
  • Comfortabele zitplaatsen
  • Tot maximaal 35 personen
  • Altijd droge zitplaatsen met ons overdekte dek

Prijzen en tijden

Bij Mokumboot stap je 7 dagen per week op voor jouw eigen privé rondvaart in Amsterdam. Je hebt tijd genoeg om al het moois te bewonderen, want onze rondvaarten duren minimaal 60 minuten en zijn te boeken vanaf € 395,-. Of je nu ’s ochtends de stad wilt ontdekken of ’s avonds de stad bij zonsondergang wilt bewonderen, onze rondvaarten boek je op elk moment van de dag tussen 09.00 en 20.00 uur.

Vaarduur Prijs
2 uur € 395,-
2,5 uur € 490,-
3 uur € 590,-

Vraag gerust vrijblijvend een offerte aan of stuur een mail naar info@mokumboot.nl om jouw privé rondvaart boeken.

Privé rondvaart boeken Mail Mokumboot

Vaarroutes

Onze ervaren schippers nemen je mee langs de meest bijzondere bezienswaardigheden van Amsterdam. Vaar langs de historische grachtenpanden en bewonder de iconische bruggen. Onze schippers kennen de stad als geen ander en delen graag boeiende feiten en verhalen. Zo ontdek je de stad door de ogen van de lokale experts.

Luxe voorzieningen

Aan boord van onze sleepboten geniet je van het comfort van zachte kussens, met tussen de zitplaatsen een lange, smalle tafel waar je allemaal lekkere hapjes op kwijt kunt. Bij jouw rondvaart is een verfrissend drankje inbegrepen. Of het nu zonnig is of regent, onze sleepboten passen zich aan het weer aan. Bij goed weer is het dek open, waardoor je lekker kunt genieten van het zonnetje op je gezicht. Is het weer minder gunstig? Dan dekken we de boot af, zodat je altijd droog geniet van Amsterdam.

Catering mogelijkheden

Als je een boot met schipper huurt in Amsterdam, dan profiteer je ook van diverse catering mogelijkheden. Mokumboot werkt exclusief samen met voortreffelijke cateraars. Of je nu op zoek bent naar een verrukkelijke maaltijd, verfijnde hapjes of smaakvolle tapas. We stellen graag een voorstel op dat perfect aansluit bij de gewenste sfeer.

Boot met schipper huren in Amsterdam

Wil je persoonlijk de magie van een privé rondvaart in Amsterdam beleven? Huur vandaag nog een boot met schipper en verzeker jezelf van een plek aan boord. Geniet samen met je vrienden of familie van de prachtige grachten, historische gebouwen en levendige sfeer die Amsterdam te bieden heeft. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen aan boord. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op!

Privé rondvaart boeken 020 210 57 00

Mokumboot Instagram

Boek nu