Boot huren

Vanaf € 95,- zelf 2 uur lang varen door Amsterdam

Direct reserveren

Bootje huren Amsterdam RAI

Geniet van Amsterdam RAI en de omgeving vanaf het water door een bootje te huren bij Mokumboot. Onze locatie is goed te bereiken. Al vanaf € 95,- huur je een 6-persoons bootje voor 2 uur.

Reserveer een boot Bel 020 210 5700

Mokumboot locatie Amsterdam RAI

Wielingenstraat 9
1078 KK Amsterdam
info@mokumboot.nl
020 210 5700

Reserveer direct

Openingstijden

Maandag 09.00 – 22.00 uur
Dinsdag 09.00 – 22.00 uur
Woensdag 09.00 – 22.00 uur
Donderdag 09.00 – 22.00 uur
Vrijdag 09.00 – 22.00 uur
Zaterdag 09.00 – 22.00 uur
Zondag 09.00 – 22.00 uur

Amsterdam Centrum

Opstaplocatie Amsterdam Centrum – Nassaukade 351

Wil je de wereldberoemde grachten in het centrum van Amsterdam verkennen, dan is opstaplocatie Amsterdam centrum een prima optie. Vanaf de Nassaukade 351 vaar je bijvoorbeeld in de richting van het Anne Frank Huis. Lees meer over de opstaplocatie Nassaukade.

Amsterdam Amstel

Opstaplocatie Amsterdam Amstel –
Mauritskade 1-E

Ook Amsterdam Amstel is een van de locaties voor een sloep huren als je de rivier op wilt. Je vindt Mokumboot aan de Mauritskade 1-E nabij de Wibautstraat. Deze opstaplocatie is overigens ook ideaal als je wilt varen op een van de Amsterdamse grachten. Lees meer over de opstaplocatie Mauritskade 1-E.

Amsterdam Oost

Opstaplocatie Amsterdam Oost –
Mauritskade 65

Deze haven van Mokumboot ligt vlak bij OV-halte Amsterdam Muiderpoort. Je hoeft maar een paar minuten te lopen. Kom je met de auto? Dan kun je die parkeren op de kade zelf. Lees meer over de opstaplocatie Mauritskade 65.

Amsterdam Rai

Opstaplocatie Amsterdam RAI –
Wielingenstraat 9

Om de omgeving van Amsterdam RAI en het Beatrixpark vanaf het water te zien, is dit het uitgelezen vertrekpunt. Je vindt de opstaplocatie aan de Wielingenstraat 9. Lees meer over de opstaplocatie Wielingenstraat 9.

Amsterdam Weesper

Opstaplocatie Amsterdam Weesper –
Schollenbrugstraat 1

Wil je op de Amstel varen? Dan is Amsterdam Weesper een prima plek om te vertrekken. Deze opstaplocatie vind je aan de Schollenbrugstraat 1, vlak bij het station Amsterdam Amstel en in de buurt van de bekende cafés Hesp en Weesper. Je kunt hier ook je auto parkeren. Lees meer over de opstaplocatie Weesper.

Amsterdam Westerpark

Opstapplaats Westerpark –
Polonceaukade 20

Deze locatie die zich bevindt op het Westergasterrein, Polonceaukade 20, is tijdelijk gesloten vanwege een verbouwing. Lees meer over de opstaplocatie Polonceaukade 20.

Amsterdam Zuid

Opstaplocatie Amsterdam Zuid –
Stadionkade 73b

Varen richting het Olympisch Stadion doe je met de Mokumboot Amsterdam Zuid. Deze ligt voor je klaar aan de Stadionkade 73b. Lees meer over de opstaplocatie Stadionkade 73b.

Bereikbaarheid opstaplocatie

De locatie van Mokumboot bij de RAI is eenvoudig bereikbaar per fiets, auto en openbaar vervoer.

Met de auto

Kom je met de auto? Amsterdam RAI biedt tal van parkeermogelijkheden tegen een concurrerend tarief; €4,50 per uur, maximum €28,00 per dag, of regel een dagtarief online via de parkeerwebshop: €22,00 per dag. Bekijk de opties via deze link.

Met het openbaar vervoer

De opstaplocatie bij Amsterdam RAI is eenvoudig te bereiken met de trein, metro en bus. We raden aan om met de metro te reizen, hoewel de fiets ook altijd een optie is!

Met de trein

Het is het beste om naar Amsterdam RAI te reizen met de trein. Vanaf dit station is het ongeveer 1 kilometer lopen naar de locatie. Loop in noordoostelijke richting en sla linksaf naar het Europaplein. Volg je route 500 meter en je zult de locatie aan je linkerhand vinden.

Met de metro

Vanaf het Centraal Station brengt metrolijn 52 (richting het zuiden) je in 7 minuten naar halte Europaplein. Loop in noordwestelijke richting op het Europaplein. Na een korte wandeling van 400 meter zul je de locatie vinden.

Met de bus

Als je met de bus reist, is het het beste om uit te stappen bij de halte Scheldeplein. Deze halte ligt op ongeveer 250 meter van onze locatie. Loop in noordwestelijke richting op Scheldeplein en sla vervolgens rechtsaf naar het Europaplein. Je zult de bestemming aan je linkerhand vinden.

Contact

Heb je vragen over het huren van een boot of sloep? Bekijk onze FAQ-pagina. Staat jouw vraag er niet bij? Neem gerust contact met ons op via 020 210 5700 of stuur je vraag of opmerking per e-mail naar info@mokumboot.nl.

Reserveer een boot Bel 020 210 5700

Mokumboot Instagram

Direct
reserveren
bel
+3120 210 57 00