Avondrondvaart Amsterdam

Volwassenen € 19,50, kinderen € 11,25

Boek een avondrondvaart

Avondrondvaart Amsterdam

Kom aan boord en laat je verrassen door de charme van Amsterdam tijdens onze betoverende avondrondvaart over de grachten van Amsterdam! Onze avondrondvaart vertrekt voor het Centraal Station en neemt je gedurende één uur mee langs de mooiste grachten. Geniet van de schitterend verlichte grachtenpanden langs de kade en ervaar zelf hoe prachtig Amsterdam is vanaf het water tijdens onze avondrondvaart.

Boek een avondrondvaart

Ontdek Amsterdam bij schemerlicht

Geniet van Amsterdam vanaf de Amsterdamse grachten met onze avondrondvaart. Dit is een perfecte afsluiting van je dag in Amsterdam, waarbij je de pittoreske grachtengordel in een sfeervolle setting verkent. Onze schipper trakteert je op prachtige uitzichten terwijl de zon langzaam ondergaat. De historische grachtenpanden, die onderdeel zijn van het UNESCO werelderfgoed, zijn verlicht en creëren een sfeervolle ambiance. Laat je door onze schipper meenemen en bewonder de prachtig verlichte grachten.

Terwijl je ontspant op het comfortabele dek van de rondvaartboot, geniet je van de betoverende stad om je heen. Bewonder de prachtige bruggen die over het water buigen en zie hoe ze weerspiegelen in het kalme wateroppervlak.

Boek een avondrondvaart

Wat mag je verwachten van onze avondrondvaarten?

Ontdek de betoverende charme van Amsterdam tijdens onze avondrondvaarten. Geniet van een ontspannen rondvaart van 1 uur over de grachten, terwijl je wordt verwelkomd met een verfrissend drankje. Bewonder de prachtig verlichte straten en geniet van het comfort van altijd een droge zitplaats. Ervaar de magie en schoonheid van Amsterdam tijdens de avonduren.

Prijzen en tijden

Voor onze avondrondvaarten in Amsterdam koopt u voor € 19,50 als volwassene en voor kinderen betaalt u slechts € 11,25 voor een kaartje. Een geweldige optie voor gezinnen die samen willen genieten van deze unieke boottocht.

Leg onvergetelijke momenten vast met adembenemende foto’s tijdens onze avondrondvaart van 1 uur. De keuze van onze rondvaarten varieert per seizoen. Ontdek hier de huidige avondrondvaarten die we aanbieden in Amsterdam en laat je verrassen door de magische sfeer van de grachten. Ontdek nu welke betoverende avonturen op je wachten.

Boek een avondrondvaart

Boek een avondrondvaart bij Mokumboot

Wil je Amsterdam bewonderen met zijn sfeervolle avondlichten? Reserveer dan nu jouw plek aan boord en wees getuige van het betoverende Amsterdam bij avondschemering. Creëer onvergetelijke herinneringen samen met vrienden, familie of geliefden. Boek vandaag nog jouw ticket via onze website of neem contact op met ons team voor meer informatie.

Boek een avondrondvaart 020 210 57 00

Mokumboot Instagram