Contact

Telefoon: 020-2105700
E-mail: info@mokumboot.nl
Openingstijden: maandag – zondag: 09:00 – 22:00

KvK: 56801815
IBAN: NL73 RABO 0 10 83 74 416
BTW: NL8523.08.905.B.01

Onze zeven opstaplocaties

Je kunt online een boot huren en deze ophalen op één van onze zeven opstaplocaties. Ga je zelf varen of huur je liever een boot met schipper? De keuze is aan jou. Hieronder vind je de adressen van de locaties. Met een bootje van Mokumboot bepaal je je eigen vaarroute.

Maps is loading...

Amsterdam Centrum

Opstaplocatie Amsterdam Centrum – Nassaukade 351

Wil je de wereldberoemde grachten in het centrum van Amsterdam verkennen, dan is opstaplocatie Amsterdam centrum een prima optie. Vanaf de Nassaukade 351 vaar je bijvoorbeeld in de richting van het Anne Frank Huis. Lees meer over de opstaplocatie Nassaukade.

Amsterdam de Pijp

Opstaplocatie Amsterdam de Pijp –
Jozef Israëlskade

Om de levendige buurt De Pijp in Amsterdam vanaf het water te ontdekken, is dit het ideale vertrekpunt. Je vindt de opstaplocatie aan de Jozef Israëlskade, voor het Okura Hotel. Lees meer over de opstaplocatie Jozef Israëlskade.

Amsterdam Amstel

Opstaplocatie Amsterdam Amstel –
Mauritskade 1-E

Ook Amsterdam Amstel is een van de locaties voor een sloep huren als je de rivier op wilt. Je vindt Mokumboot aan de Mauritskade 1-E nabij de Wibautstraat. Deze opstaplocatie is overigens ook ideaal als je wilt varen op een van de Amsterdamse grachten. Lees meer over de opstaplocatie Mauritskade 1-E.

Amsterdam Oost

Opstaplocatie Amsterdam Oost –
Mauritskade 65

Deze haven van Mokumboot ligt vlak bij OV-halte Amsterdam Muiderpoort. Je hoeft maar een paar minuten te lopen. Kom je met de auto? Dan kun je die parkeren op de kade zelf. Lees meer over de opstaplocatie Mauritskade 65.

Amsterdam Rai

Opstaplocatie Amsterdam RAI –
Wielingenstraat 9

Om de omgeving van Amsterdam RAI en het Beatrixpark vanaf het water te zien, is dit het uitgelezen vertrekpunt. Je vindt de opstaplocatie aan de Wielingenstraat 9. Lees meer over de opstaplocatie Wielingenstraat 9.

Amsterdam Weesper

Opstaplocatie Amsterdam Weesper –
Schollenbrugstraat 1

Wil je op de Amstel varen? Dan is Amsterdam Weesper een prima plek om te vertrekken. Deze opstaplocatie vind je aan de Schollenbrugstraat 1, vlak bij het station Amsterdam Amstel en in de buurt van de bekende cafés Hesp en Weesper. Je kunt hier ook je auto parkeren. Lees meer over de opstaplocatie Weesper.

Amsterdam Westerpark

Opstapplaats Westerpark –
Polonceaukade 20

Deze locatie die zich bevindt op het Westergasterrein, Polonceaukade 20, is tijdelijk gesloten vanwege een verbouwing. Lees meer over de opstaplocatie Polonceaukade 20.

Amsterdam Zuid

Opstaplocatie Amsterdam Zuid –
Stadionkade 73b

Varen richting het Olympisch Stadion doe je met de Mokumboot Amsterdam Zuid. Deze ligt voor je klaar aan de Stadionkade 73b. Lees meer over de opstaplocatie Stadionkade 73b.

Mokumboot Instagram