Boot huren

Vanaf € 95,- zelf 2 uur lang varen door Amsterdam

Direct reserveren

Bootje huren Amsterdam Weesper

Huur een bootje vlak aan de Amstel, om de hoek bij de Weesperzijde en ter hoogte van de bekende cafés Hesp en Weesper. Al vanaf € 95,- geniet je 2 uur lang van Amsterdam vanaf het water. De locatie ligt op een steenworp afstand van station Amsterdam Amstel, nabij de Berlagebrug. Bij de opstaplocatie is parkeergelegenheid.

Reserveer een boot Bel 020 210 5700

Mokumboot locatie Amsterdam Weesper

Schollenbrugstraat 1
1091 EX Amsterdam
info@mokumboot.nl
020 210 5700

Reserveer direct

Openingstijden

Maandag 09.00 – 22.00 uur
Dinsdag 09.00 – 22.00 uur
Woensdag 09.00 – 22.00 uur
Donderdag 09.00 – 22.00 uur
Vrijdag 09.00 – 22.00 uur
Zaterdag 09.00 – 22.00 uur
Zondag 09.00 – 22.00 uur

Amsterdam Weesper

Opstaplocatie Amsterdam Weesper –
Schollenbrugstraat 1

Wil je op de Amstel varen? Dan is Amsterdam Weesper een prima plek om te vertrekken. Deze opstaplocatie vind je aan de Schollenbrugstraat 1, vlak bij het station Amsterdam Amstel en in de buurt van de bekende cafés Hesp en Weesper. Je kunt hier ook je auto parkeren. Lees meer over de opstaplocatie Weesper.

Bereikbaarheid opstaplocatie

Locatie Amsterdam Weesper is goed bereikbaar met de auto, fiets en het openbaar vervoer.

Met de auto

Direct tegenover de opstaplocatie zijn een aantal parkeerplaatsen aanwezig. Verderop zijn verschillende mogelijkheden om je auto te parkeren.

De tarieven verschillen per parkeermogelijkheid.

Met het openbaar vervoer

Met het openbaar vervoer kun je op verschillende wijze naar onze Weesper locatie afreizen. We raden aan om met de metro vanaf het Centraal Station naar de Wibautstraat te gaan.

Met de trein

Je kunt het beste met de trein naar Amsterdam Amstel afreizen. Vanaf OV-halte Amsterdam Amstel is het ongeveer 600 meter lopen naar Mokumboot verhuurlocatie Weesper.

Met de metro

Neem de metro vanaf het Centraal Station naar de Wibautstraat (metrolijn 53 richting Gaasperplas, metrolijn 54 richting Gein of metrolijn 51 richting Isolatorweg). Vanaf halte Wibautstraat is het enkele minuten lopen naar de opstapplaats.

Met de bus

Met de bus naar locatie Weesper wordt afgeraden door de vele overstappen. Je kunt het beste met de metro naar de Wibautstraat afreizen of met de trein naar Amsterdam Amstel.

Vaarroutes in Amsterdam Weesper

Onze locatie in Amsterdam Weepser ligt nabij Amsterdam Amstel. Hier heb je diverse leuke vaarroutes waarmee je Amsterdam vanuit een ander oogpunt ervaart. Kies uit:

  • Wallenroute
  • Grachtenroute
  • Culinaire route
  • Berlageroute
  • Plantageroute

Contact

Wil je meer weten over de bootverhuur van Mokumboot? Kijk op onze veelgestelde vragen pagina of neem contact met ons op.

Reserveer een boot Bel 020 210 5700

Mokumboot Instagram