Boot huren

Vanaf € 95,- zelf 2 uur lang varen door Amsterdam

Direct reserveren

Bootje huren Amsterdam Weesper

Huur een bootje vlak aan de Amstel, om de hoek bij de Weesperzijde en ter hoogte van de bekende cafés Hesp en Weesper. Al vanaf € 95,- geniet je 2 uur lang van Amsterdam vanaf het water. De locatie ligt op een steenworp afstand van station Amsterdam Amstel, nabij de Berlagebrug. Bij de opstaplocatie is parkeergelegenheid.

Reserveer een boot Bel 020 210 5700

Mokumboot locatie Amsterdam Weesper

Schollenbrugstraat 1
1091 EX Amsterdam
info@mokumboot.nl
020 210 5700

Reserveer direct

Openingstijden

Maandag 09.00 – 22.00 uur
Dinsdag 09.00 – 22.00 uur
Woensdag 09.00 – 22.00 uur
Donderdag 09.00 – 22.00 uur
Vrijdag 09.00 – 22.00 uur
Zaterdag 09.00 – 22.00 uur
Zondag 09.00 – 22.00 uur

Amsterdam Centrum

Opstaplocatie Amsterdam Centrum – Nassaukade 351

Wil je de wereldberoemde grachten in het centrum van Amsterdam verkennen, dan is opstaplocatie Amsterdam centrum een prima optie. Vanaf de Nassaukade 351 vaar je bijvoorbeeld in de richting van het Anne Frank Huis. Lees meer over de opstaplocatie Nassaukade.

Amsterdam Amstel

Opstaplocatie Amsterdam Amstel –
Mauritskade 1-E

Ook Amsterdam Amstel is een van de locaties voor een sloep huren als je de rivier op wilt. Je vindt Mokumboot aan de Mauritskade 1-E nabij de Wibautstraat. Deze opstaplocatie is overigens ook ideaal als je wilt varen op een van de Amsterdamse grachten. Lees meer over de opstaplocatie Mauritskade 1-E.

Amsterdam Oost

Opstaplocatie Amsterdam Oost –
Mauritskade 65

Deze haven van Mokumboot ligt vlak bij OV-halte Amsterdam Muiderpoort. Je hoeft maar een paar minuten te lopen. Kom je met de auto? Dan kun je die parkeren op de kade zelf. Lees meer over de opstaplocatie Mauritskade 65.

Amsterdam Rai

Opstaplocatie Amsterdam RAI –
Wielingenstraat 9

Om de omgeving van Amsterdam RAI en het Beatrixpark vanaf het water te zien, is dit het uitgelezen vertrekpunt. Je vindt de opstaplocatie aan de Wielingenstraat 9. Lees meer over de opstaplocatie Wielingenstraat 9.

Amsterdam Weesper

Opstaplocatie Amsterdam Weesper –
Schollenbrugstraat 1

Wil je op de Amstel varen? Dan is Amsterdam Weesper een prima plek om te vertrekken. Deze opstaplocatie vind je aan de Schollenbrugstraat 1, vlak bij het station Amsterdam Amstel en in de buurt van de bekende cafés Hesp en Weesper. Je kunt hier ook je auto parkeren. Lees meer over de opstaplocatie Weesper.

Amsterdam Westerpark

Opstapplaats Westerpark –
Polonceaukade 20

Deze locatie die zich bevindt op het Westergasterrein, Polonceaukade 20, is tijdelijk gesloten vanwege een verbouwing. Lees meer over de opstaplocatie Polonceaukade 20.

Amsterdam Zuid

Opstaplocatie Amsterdam Zuid –
Stadionkade 73b

Varen richting het Olympisch Stadion doe je met de Mokumboot Amsterdam Zuid. Deze ligt voor je klaar aan de Stadionkade 73b. Lees meer over de opstaplocatie Stadionkade 73b.

Bereikbaarheid opstaplocatie

Locatie Amsterdam Weesper is goed bereikbaar met de auto, fiets en het openbaar vervoer.

Met de auto

Direct tegenover de opstaplocatie zijn een aantal parkeerplaatsen aanwezig. Verderop zijn verschillende mogelijkheden om je auto te parkeren.

De tarieven verschillen per parkeermogelijkheid.

Met het openbaar vervoer

Met het openbaar vervoer kun je op verschillende wijze naar onze Weesper locatie afreizen. We raden aan om met de metro vanaf het Centraal Station naar de Wibautstraat te gaan.

Met de trein

Je kunt het beste met de trein naar Amsterdam Amstel afreizen. Vanaf OV-halte Amsterdam Amstel is het ongeveer 600 meter lopen naar Mokumboot verhuurlocatie Weesper.

Met de metro

Neem de metro vanaf het Centraal Station naar de Wibautstraat (metrolijn 53 richting Gaasperplas, metrolijn 54 richting Gein of metrolijn 51 richting Isolatorweg). Vanaf halte Wibautstraat is het enkele minuten lopen naar de opstapplaats.

Met de bus

Met de bus naar locatie Weesper wordt afgeraden door de vele overstappen. Je kunt het beste met de metro naar de Wibautstraat afreizen of met de trein naar Amsterdam Amstel.

Vaarroutes in Amsterdam Weesper

Onze locatie in Amsterdam Weepser ligt nabij Amsterdam Amstel. Hier heb je diverse leuke vaarroutes waarmee je Amsterdam vanuit een ander oogpunt ervaart. Kies uit:

  • Wallenroute
  • Grachtenroute
  • Culinaire route
  • Berlageroute
  • Plantageroute

Contact

Wil je meer weten over de bootverhuur van Mokumboot? Kijk op onze veelgestelde vragen pagina of neem contact met ons op.

Reserveer een boot Bel 020 210 5700

Mokumboot Instagram

Direct
reserveren
bel
+3120 210 57 00