Sloep huren

Vanaf € 95,- euro voor 2 uur varen

Boek

Elektrische sloep huren

Huur een elektrische sloep in Amsterdam met je vrienden of familie voor een heerlijk ontspannen tocht door de Amsterdamse grachten. Vanaf € 95,-* huur je al een zes-persoons sloep; jullie kunnen dan 2 uur lang de hoofdstad ontdekken vanaf het water. De elektrische sloepen laten zich gemakkelijk besturen. Je hebt geen vaarbewijs nodig. Let op: bij het inschepen vragen we je om een borg van € 100,-. Muziek aan boord is absoluut niet toegestaan.

*Tarieven zijn exclusief toeristenbelasting à € 2,50 per persoon.

Huur een elektrische sloep en ontdek Amsterdam vanaf het water

Bij het huren van een elektrische sloep bij Mokumboot krijg je altijd een vaarkaart mee. We adviseren je graag over de mooiste routes door Amsterdam, maar je bent natuurlijk helemaal vrij om je eigen route te varen. Bewonder het Rijksmuseum vanaf het water of geniet van de prachtige huizen langs de Herengracht; jij bent de kapitein! Wil je onze prijzen bekijken of direct een sloep huren in Amsterdam? Klik op onderstaande button.

Direct een sloep huren

Gemakkelijk online een sloep huren vanaf € 95,- voor twee uur varen. Zeven ophaallocaties in Amsterdam.
 

Minimale vaarduur van 2 uur. Zonder vaarbewijs varen. Nu bellen, vandaag nog varen 020-2105700.
 

Geruisloze elektrische sloepen. Gratis routekaart van de stad. Vaar zelf.
 

Elektrische sloep huren

Huur eenvoudig een sloep en beleef de grachten op een unieke wijze. We adviseren je graag over de mooiste routes door Amsterdam, maar je bent natuurlijk helemaal vrij om je eigen route te varen. Je hebt de keuze uit diverse elektrische sloepen, afhankelijk van je locatie en het aantal mensen. Kies voor een kleine sloep voor maximaal 6 personen of kies voor de Begijnhof of Mr. Grey.

Opstaplocaties huren van een sloep

Je kan bij Mokumboot een sloep huren bij 7 verschillende opstaplocaties door heel Amsterdam. Zo huur je altijd een sloep de makkelijk te bereiken is. Bekijk in het onderstaande overzicht de opstaplocaties waar jij terecht kan voor je sloep.

Amsterdam Centrum

Opstaplocatie Amsterdam Centrum – Nassaukade 351

Wil je de wereldberoemde grachten in het centrum van Amsterdam verkennen, dan is opstaplocatie Amsterdam centrum een prima optie. Vanaf de Nassaukade 351 vaar je bijvoorbeeld in de richting van het Anne Frank Huis. Lees meer over de opstaplocatie Nassaukade.

Amsterdam Amstel

Opstaplocatie Amsterdam Amstel –
Mauritskade 1-E

Ook Amsterdam Amstel is een van de locaties voor een sloep huren als je de rivier op wilt. Je vindt Mokumboot aan de Mauritskade 1-E nabij de Wibautstraat. Deze opstaplocatie is overigens ook ideaal als je wilt varen op een van de Amsterdamse grachten. Lees meer over de opstaplocatie Mauritskade 1-E.

Amsterdam Oost

Opstaplocatie Amsterdam Oost –
Mauritskade 65

Deze haven van Mokumboot ligt vlak bij OV-halte Amsterdam Muiderpoort. Je hoeft maar een paar minuten te lopen. Kom je met de auto? Dan kun je die parkeren op de kade zelf. Lees meer over de opstaplocatie Mauritskade 65.

Amsterdam Rai

Opstaplocatie Amsterdam RAI –
Wielingenstraat 9

Om de omgeving van Amsterdam RAI en het Beatrixpark vanaf het water te zien, is dit het uitgelezen vertrekpunt. Je vindt de opstaplocatie aan de Wielingenstraat 9. Lees meer over de opstaplocatie Wielingenstraat 9.

Amsterdam Weesper

Opstaplocatie Amsterdam Weesper –
Schollenbrugstraat 1

Wil je op de Amstel varen? Dan is Amsterdam Weesper een prima plek om te vertrekken. Deze opstaplocatie vind je aan de Schollenbrugstraat 1, vlak bij het station Amsterdam Amstel en in de buurt van de bekende cafés Hesp en Weesper. Je kunt hier ook je auto parkeren. Lees meer over de opstaplocatie Weesper.

Amsterdam Westerpark

Opstapplaats Westerpark –
Polonceaukade 20

Deze locatie die zich bevindt op het Westergasterrein, Polonceaukade 20, is tijdelijk gesloten vanwege een verbouwing. Lees meer over de opstaplocatie Polonceaukade 20.

Amsterdam Zuid

Opstaplocatie Amsterdam Zuid –
Stadionkade 73b

Varen richting het Olympisch Stadion doe je met de Mokumboot Amsterdam Zuid. Deze ligt voor je klaar aan de Stadionkade 73b. Lees meer over de opstaplocatie Stadionkade 73b.De leukste vaarroutes

Gaan jullie zelf varen door onze hoofdstad? Ontdek dan de mooiste Amsterdamse plekjes vanaf het water. Kies een vaarroute die bij jullie past en vaar langs bewonderingswaardige sightseeings.

Berlageroute

Architect Hendrik Petrus Berlage ontwierp aan het begin van de 20e eeuw een plan voor het gebied ten zuiden van het Amsterdamse centrum. Dit stuk van de stad was tot die tijd nog onderontwikkeld. Berlage gebruikte de Amsterdamse Schoolstijl voor zijn ontwerp: stenen met verschillende kleuren, vormen en texturen; afgeronde hoeken en golvende daklijnen, en opvallende versieringen aan de buitenkant van het pand. De Berlageroute voert langs vele van zijn panden; huur een boot en bekijk zelf of je alle elementen van Berlages stijl kunt ontdekken in Oud-Zuid.

Berlageroute boeken

Grachtenroute: 2 uur

Amsterdam staat bekend om zijn vele grachten. De wateren van de grachtengordel die de binnenstad afbakenen zijn de bekendste: de Singel, de Herengracht, de Keizersgracht en de Prinsengracht. Aan de oever vind je de architectuur van de Gouden Eeuw: smalle, hoge panden met trapgevels en traditionele ornamenten. Ontdek dit prachtige stukje van de Amsterdamse historie terwijl je een van de vele grachtenroutes vaart. Sinds 2010 staat de Amsterdamse grachtengordel op de Werelderfgoedlijst dankzij het unieke en onvervangbare karakter van de kanalen. Bij Mokumboot kun je gemakkelijk een boot huren.

Grachtenroute: 2 uur

Grachtenroute: 3 uur

Amsterdam staat bekend om zijn vele grachten. De wateren van de grachtengordel die de binnenstad afbakenen zijn de bekendste: de Singel, de Herengracht, de Keizersgracht en de Prinsengracht. Aan de oever vind je de architectuur van de Gouden Eeuw: smalle, hoge panden met trapgevels en traditionele ornamenten. Ontdek dit prachtige stukje van de Amsterdamse historie terwijl je een van de vele grachtenroutes vaart. Sinds 2010 staat de Amsterdamse grachtengordel op de Werelderfgoedlijst dankzij het unieke en onvervangbare karakter van de kanalen. Bij Mokumboot kun je gemakkelijk een boot huren.

Grachtenroute: 3 uur

Plantageroute

De Plantageroute voert je langs de groenste gebieden van Amsterdam. Tijdens deze ‘stadssafari’ zie je dat de stad groener is dan je dacht, met als hoogtepunt de botanische tuin Hortus Botanicus met meer dan 6.000 tropische bomen en planten. Je kunt vanuit je sloep zelfs exotische dieren spotten, zoals olifanten en giraffes. De vaarroute loopt namelijk langs Artis, zodat je een glimp kunt opvangen van de oudste dierentuin van Nederland. Ook vaar je langs het interactieve museum NEMO en het Tropenmuseum, met tentoonstellingen over het Nederlandse slavernijverleden.

Plantageroute bekijken

Wallenroute

Ontdek het Amsterdamse Red Light District vanaf het water met de Wallenroute. De straten worden altijd drukbezocht door vele toeristen, maar vanaf een sloep op het water heb je alle ruimte om dit oude deel van de stad te bekijken. In de rosse buurt kun je 24 uur per dag de prostituees achter de ramen zien. De spannende en levendige sfeer in deze Amsterdamse wijk in combinatie met de rijke historie van dit stadsdeel maakt het zeker weten de moeite waard om hier eens langs te varen. Onderweg vaar je langs de indrukwekkende Oude Kerk, een museum met hedendaagse kunst en kom je verschillende erfgoedpanden tegen. Let op: vaar met de klok mee bij de Wallenroute. Op de Oudezijds Voorburgwal is het eenrichtingsverkeer.

Spannende vaarroute door de rosse buurtSloep huren bij een evenement

Huur een sloep voor speciale evenementen in Amsterdam of organiseer je eigen evenement op het water. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een sloep te huren tijdens Koningsdag of de Pride. Daarnaast kan je bij Mokumboot een boot huren voor groepen en bedrijven of een eigen sloepengame organiseren.

Bekijk de evenementen

Laat je rondvaren door Amsterdam in de sloep Begijnhof

In 2022 is de sloep Mr. Brown vervangen voor de grotere sloep Begijnhof. Deze open comfortabele sloep biedt plaats aan 35 personen. Dit is exclusief schipper. Laat je rondvaren door onze ervaren schipper en geniet van de mooiste plekjes van Amsterdam. Bij Mokumboot huur je de sloep Begijnhof al vanaf € 490,- voor twee uur varen.

Een sloep met schipper

Heb je zin om te ontspannen op het Amsterdamse water, maar wil je niet zelf varen? Leun achterover en laat je in een sloep rondvaren door onze schipper.

Plek voor 35 personen

Op onze elektrische sloep de “Begijnhof” is er plek voor 35 personen. Nodig gerust al je vrienden of collega’s uit voor een ontspannen boottocht door Amsterdam.

Ontspannen vaartocht met catering

Maak jullie dag compleet met onze uitgebreide culinaire opties. Geniet aan boord van de sloep van een heerlijke maaltijd of kleine hapjes en drankjes.

Offerte aanvragen voor de Begijnhof

Schip Mr. Grey voor maximaal 30 personen

Liever een elektrische sloep met overdekking? Reserveer de Mr. Grey* via onze partner Rederij Van Egmond en vaar geheel verzorgd over de Amsterdamse grachten.
*Sinds begin 2022 maakt de Mr. Grey officieel geen deel meer uit van onze vloot, maar valt deze nog wel te boeken!

Huur een schip voor 30 personen

De Mr. Grey is een moderne overdekte sloep die plek biedt aan 30 personen. Stap aan boord met vrienden, familieleden of collega’s en geniet van Amsterdam vanaf het water.

Toilet aan boord

De Mr. Grey heeft een toilet aan boord. Het grote voordeel hiervan is dat jullie vaartocht niet wordt onderbroken door toiletstops.

Een boottocht met luxe catering

Breid jullie vaartocht met ons schip uit met culinaire diners, heerlijke tapas of een relaxte borrel. Wij werken samen met de beste cateraars

Offerte aanvragen

Mokumboot Instagram

Direct
reserveren
bel
+31202105700
Boek nu