Rondvaart Amsterdam
Rondvaart Amsterdam

Rondvaart Amsterdam

Tijdens een rondvaart door Amsterdam glijdt de oude binnenstad op unieke wijze aan je voorbij. Laat je rondvaren op een luxe sloep en ervaar de rust van het water terwijl het leven op de kade in volle gang is. Op de sloep geniet je niet alleen van een prachtig uitzicht vanaf het water, maar ook van een drankje. Onze boottocht door Amsterdam vertrekt vanaf het Centraal Station. De laatste opstapmogelijkheid is 21:00 uur.

Opstaplocatie bij Amsterdam CS

Onze rondvaartboten vertrekken vlakbij het Amsterdam Centraal. Dit maken de rondvaartboten van Mokumboot ideaal bereikbaar vanaf het centrum en met het openbaar vervoer.

Stationsplein 28
1012AB Amsterdam
sales@mokumboot.nl

Rondvaart boeken

Maps is loading...

Onze voordelen

  • Geschikt voor singles en groepen
  • Stap elk half uur op
  • Vertrek rondvaart vanaf Centraal Station

Prijzen en tijden

Boek een rondvaart in Amsterdam vanaf € 19,50 per uur. Bekijk in de onderstaande overzicht onze tarieven en reserveer direct een plekje voor een voordelige prijs:

Tarieven Rondvaart Ticketprijs
Volwassenen € 19,50
Kinderen € 11,25

Wij starten ’s morgens om 10:00 uur met de eerste rondvaart. Elk half uur daarna vertrekt er vanaf onze opstaplocatie bij het Centraal Station een nieuwe tocht door de wereldberoemde grachten.

Prijzen en tijden

Vaarroutes rondvaart Amsterdam

Tijdens een rondvaart door Amsterdam kom je uiteraard door de verschillende grachten die de hoofdstad rijk is. Denk bijvoorbeeld aan de Singel, de Herengracht, de Keizersgracht en Prinsengracht. Het unieke en onvervangbare karakter van de Amsterdamse grachtengordel heeft ervoor gezorgd dat dit gebied sinds 2010 op de Werelderfgoedlijst van de UNESCO staat. Houd je fotocamera bij de hand, want je beleeft heel wat fotogenieke momenten. De boottocht door de grachten voert je onder en langs tal van prachtige bruggen zoals de Magere Brug. Deze beroemde brug over de Amstel is ’s avonds bijzonder mooi verlicht.

Alle vaarroutes

Boottocht Amsterdam onvergetelijke ervaring

Een van de redenen waarom Amsterdam zo populair is bij toeristen uit binnen- en buitenland zijn de schilderachtige grachten. Niet voor niets wordt Amsterdam wel het Venetië van het Noorden genoemd. Tijdens de rondvaart door Amsterdam kijk je je ogen uit en zie je de karakteristieke huizen met hun mooie gevels aan je voorbijkomen.

Het bijzondere is dat je er op een andere manier naar kunt kijken dan wanneer je over straat loopt. Bovendien hoef je je niet te bekommeren om de auto’s en fietsen die langs je heen rijden. Ook heb je geen last van volle trottoirs waar hordes toeristen hun weg banen door de stad. Een boottocht in Amsterdam is dan ook een onvergetelijke ervaring. Dat maakt het meer dan de moeite waard om het oude stadscentrum te ontdekken vanaf het water op een van onze luxe sleepboten.

Rondvaart voor singles en kleine groepen

Singles mogen altijd tickets kopen voor onze boottocht door Amsterdam en ’s avonds kunnen ook groepen een rondvaart reserveren.

Rondvaart voor grote groepen

Onze luxe sloepen zijn geschikt voor groepen tot 35 personen. Ideaal dus als je iets te vieren hebt of een dagje op stap gaat met collega’s in Amsterdam.

RESERVEER VOOR GROEPEN

Privé rondvaart Amsterdam

Lekker ontspannen op het Amsterdamse water en genieten van een hapje en een drankje terwijl je zelf niet hoeft te navigeren? Laat je dan rondvaren door een ervaren schipper. Op die manier ontdek je de mooiste plekjes van Amsterdam op een relaxte manier. De rondvaart kan waar mogelijk worden afgestemd op jouw wensen.

PRIVÉ RONDVAART

Veel gestelde vragen

We krijgen bij Mokumboot vaak dezelfde vragen over onze rondvaart door Amsterdam. Daarom hebben we de meest gestelde vragen voor je beantwoord en op een rijtje gezet.

Hoe duur is een rondvaart in Amsterdam?

De prijzen voor een rondvaart in Amsterdam variëren, afhankelijk van het tijdstip en het aantal personen. Je boekt bij Mokumboot al vanaf € 19,50 per persoon een rondvaart.

Hoe lang duurt de rondvaart?

Tussen 10:00 en 21:00 vertrekt er elk half uur een rondvaart. Bekijk onze prijzen en tijden om erachter te komen hoe laat de boot vertrekt voor jouw favoriete route. De opstaplocatie is vlakbij Amsterdam Centraal.

Wat zijn de sight seeings van de rondvaart?

De sight seeings die je onderweg tegenkomt verschillen per route die je vaart. Bij de Berlageroute kom je bijvoorbeeld de historische stijl van Oud-Zuid tegen. En de Wallenroute neemt je mee langs het bekende Amsterdam Red Light District.

Varen jullie ook tijdens regen?

Ja, onze rondvaarten gaan ook door bij regenachtig weer. Je kunt nog steeds van de unieke ervaring in Amsterdam genieten en onder de overdekte luxe sleepboten blijven om droog te blijven.

Mag ik zelf eten en drinken meenemen op de boot?

Nee, dat is niet toegestaan.

Zit er ook een audiotour bij de rondvaart?

Nee, we bieden geen audiogids aan. Wel hebben we een zeer enthousiaste gids aan boord die alles vertelt over de pracht en praal van Amsterdam.

Rondvaart boeken in Amsterdam

Wil jij de schoonheid van de Amsterdamse grachten ontdekken, individueel of als groep? Reserveer dan snel een plekje op onze luxe sloep.

Rondvaart boeken 020 210 57 00

Mokumboot Instagram

Boek nu