Boot huren

Vanaf € 95,- zelf 2 uur lang varen door Amsterdam

Direct reserveren

Bootje huren Amsterdam Westerpark

Deze locatie is tijdelijk gesloten vanwege een verbouwing. Bezoek een van onze andere locaties.

De opstapplaats voor de bootjes op locatie Westerpark is op het Westergas terrein en bevindt zich tegenover de Tony’s Chocolonely. Het gebied ligt in een autoluwe zone en is te bereiken via drie bruggen.

Mokumboot locatie Westerpark

Polonceaukade 20
1014 DA Amsterdam
info@mokumboot.nl
020 210 5700

Reserveer direct

Openingstijden

Deze locatie is tijdelijk gesloten vanwege een verbouwing.

Amsterdam Centrum

Opstaplocatie Amsterdam Centrum – Nassaukade 351

Wil je de wereldberoemde grachten in het centrum van Amsterdam verkennen, dan is opstaplocatie Amsterdam centrum een prima optie. Vanaf de Nassaukade 351 vaar je bijvoorbeeld in de richting van het Anne Frank Huis. Lees meer over de opstaplocatie Nassaukade.

Amsterdam Amstel

Opstaplocatie Amsterdam Amstel –
Mauritskade 1-E

Ook Amsterdam Amstel is een van de locaties voor een sloep huren als je de rivier op wilt. Je vindt Mokumboot aan de Mauritskade 1-E nabij de Wibautstraat. Deze opstaplocatie is overigens ook ideaal als je wilt varen op een van de Amsterdamse grachten. Lees meer over de opstaplocatie Mauritskade 1-E.

Amsterdam Oost

Opstaplocatie Amsterdam Oost –
Mauritskade 65

Deze haven van Mokumboot ligt vlak bij OV-halte Amsterdam Muiderpoort. Je hoeft maar een paar minuten te lopen. Kom je met de auto? Dan kun je die parkeren op de kade zelf. Lees meer over de opstaplocatie Mauritskade 65.

Amsterdam Rai

Opstaplocatie Amsterdam RAI –
Wielingenstraat 9

Om de omgeving van Amsterdam RAI en het Beatrixpark vanaf het water te zien, is dit het uitgelezen vertrekpunt. Je vindt de opstaplocatie aan de Wielingenstraat 9. Lees meer over de opstaplocatie Wielingenstraat 9.

Amsterdam Weesper

Opstaplocatie Amsterdam Weesper –
Schollenbrugstraat 1

Wil je op de Amstel varen? Dan is Amsterdam Weesper een prima plek om te vertrekken. Deze opstaplocatie vind je aan de Schollenbrugstraat 1, vlak bij het station Amsterdam Amstel en in de buurt van de bekende cafés Hesp en Weesper. Je kunt hier ook je auto parkeren. Lees meer over de opstaplocatie Weesper.

Amsterdam Westerpark

Opstapplaats Westerpark –
Polonceaukade 20

Deze locatie die zich bevindt op het Westergasterrein, Polonceaukade 20, is tijdelijk gesloten vanwege een verbouwing. Lees meer over de opstaplocatie Polonceaukade 20.

Amsterdam Zuid

Opstaplocatie Amsterdam Zuid –
Stadionkade 73b

Varen richting het Olympisch Stadion doe je met de Mokumboot Amsterdam Zuid. Deze ligt voor je klaar aan de Stadionkade 73b. Lees meer over de opstaplocatie Stadionkade 73b.

Bereikbaarheid opstaplocatie

Het terrein van de Westergasfabriek is goed bereikbaar met de auto en het OV. Het Westerpark is niet toegankelijk voor auto’s, er is parkeergelegenheid beschikbaar in de omgeving.

Met de auto

Aan de andere kant van het water, aan de Haarlemmerweg, is het mogelijk de auto te parkeren. Het is hier van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 24.00 uur betaald parkeren en op zondag van 12 .00 tot 24.00 uur.

Op loopafstand van de opstaplocatie bevinden zich meerdere parkeerterreinen en garages, waaronder de Q Park Westergasfabriek aan de Van Bleiswijkstraat 8 en het parkeerterrein Westerpark aan de Haarlemmerweg 504.

Met het Openbaar Vervoer

Met het openbaar vervoer kun je op verschillende wijze naar onze Westerpark locatie afreizen. Wij raden aan om met de tram vanaf het Centraal Station.

Met de trein

Je kunt het beste afreizen naar Amsterdam Centraal station. Vanaf daar kun je gemakkelijk per bus of tram afreizen naar opstaplocatie Westerpark.

Met de tram

Locatie Westergas is ook goed te bereiken met tramlijn 3 (richting Westergasfabriek). Vanaf de laatste halte aan de Van Hallstraat is het nog 5 minuten lopen naar de bootjes aan de Polonceaukade.

Met de bus

Vanaf het Centraal Station is het Westergasterrein goed te bereiken via buslijn 21 (richting Geuzenveld). Stap na 4 haltes uit in de Van Hallstraat. Als je ongeveer 250 meter in noordelijke richting loopt arriveer je bij de Polonceaukade.

Contact

Heb je nog vragen over het huren van een bootje of een sloep? Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op via 020 210 5700 of mail je vraag of opmerking naar info@mokumboot.nl.

Reserveer een boot Bel 020 210 5700

Mokumboot Instagram

Direct
reserveren
bel
+3120 210 57 00