Boot huren

Vanaf € 95,- zelf 2 uur lang varen door Amsterdam

Direct reserveren

Bootje huren Amsterdam Westerpark

Deze locatie is tijdelijk gesloten vanwege een verbouwing. Bezoek een van onze andere locaties.

De opstapplaats voor de bootjes op locatie Westerpark is op het Westergas terrein en bevindt zich tegenover de Tony’s Chocolonely. Het gebied ligt in een autoluwe zone en is te bereiken via drie bruggen.

Mokumboot locatie Westerpark

Polonceaukade 20
1014 DA Amsterdam
info@mokumboot.nl
020 210 5700

Reserveer direct

Openingstijden

Deze locatie is tijdelijk gesloten vanwege een verbouwing.

Amsterdam Westerpark

Opstapplaats Westerpark –
Polonceaukade 20

Deze locatie die zich bevindt op het Westergasterrein, Polonceaukade 20, is tijdelijk gesloten vanwege een verbouwing. Lees meer over de opstaplocatie Polonceaukade 20.

Bereikbaarheid opstaplocatie

Het terrein van de Westergasfabriek is goed bereikbaar met de auto en het OV. Het Westerpark is niet toegankelijk voor auto’s, er is parkeergelegenheid beschikbaar in de omgeving.

Met de auto

Aan de andere kant van het water, aan de Haarlemmerweg, is het mogelijk de auto te parkeren. Het is hier van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 24.00 uur betaald parkeren en op zondag van 12 .00 tot 24.00 uur.

Op loopafstand van de opstaplocatie bevinden zich meerdere parkeerterreinen en garages, waaronder de Q Park Westergasfabriek aan de Van Bleiswijkstraat 8 en het parkeerterrein Westerpark aan de Haarlemmerweg 504.

Met het Openbaar Vervoer

Met het openbaar vervoer kun je op verschillende wijze naar onze Westerpark locatie afreizen. Wij raden aan om met de tram vanaf het Centraal Station.

Met de trein

Je kunt het beste afreizen naar Amsterdam Centraal station. Vanaf daar kun je gemakkelijk per bus of tram afreizen naar opstaplocatie Westerpark.

Met de tram

Locatie Westergas is ook goed te bereiken met tramlijn 3 (richting Westergasfabriek). Vanaf de laatste halte aan de Van Hallstraat is het nog 5 minuten lopen naar de bootjes aan de Polonceaukade.

Met de bus

Vanaf het Centraal Station is het Westergasterrein goed te bereiken via buslijn 21 (richting Geuzenveld). Stap na 4 haltes uit in de Van Hallstraat. Als je ongeveer 250 meter in noordelijke richting loopt arriveer je bij de Polonceaukade.

Contact

Heb je nog vragen over het huren van een bootje of een sloep? Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op via 020 210 5700 of mail je vraag of opmerking naar info@mokumboot.nl.

Reserveer een boot Bel 020 210 5700

Mokumboot Instagram