Privé rondvaart

2 uur varen voor € 395,-

Boek privé rondvaart

Schip 35 personen - de Begijnhof

Vaar ontspannen door de grachten van Amsterdam op de Begijnhof, onze grote open sloep. Onze schipper vaart jou en je beste vrienden, familie of collega’s langs de mooiste plekjes aan de grachten. Wij zorgen voor genoeg te eten en te drinken en jullie hoeven alleen maar te genieten van het prachtige uitzicht.

De Begijnhof is geschikt voor vaartochten tot maximaal 35 personen, dit is exclusief schipper.

Catering die bij je past

Mokumboot werkt uitsluitend samen met de beste cateraars die weten wat wérkt aan boord. Van een verrassende maaltijd tot verfijnde hapjes en tapas – we doen je graag een voorstel dat past bij de sfeer die je wilt creëren.

Reserveer de Begijnhof

Prijzen & reserveren

De Begijnhof wordt gevaren door een schipper, een rondvaart is altijd minimaal 2 uur en wordt op je wensen afgestemd.

Vaarduur

Duur Prijs
2 uur € 395,-
2,5 uur € 490,-
3 uur € 590,-

Alle bovenstaande prijzen zijn incl. schipper, btw en toeristenbelasting. Wij rekenen € 50,- extra als je 2 uur vaart en op een specifieke gewenste locatie opgehaald en afgezet wenst te worden. Als je 3 uur of langer vaart, zullen deze kosten komen te vervallen.

Vraag hieronder eenvoudig een offerte aan of stuur een mailtje naar sales@mokumboot.nl.

Liever bellen? We zijn bereikbaar op +31 6 36 1353 28.

Laat je rondvaren door Amsterdam in de sloep Begijnhof

De Begijnhof is een comfortabele open sloep voor 35 personen. Laat je rondvaren door onze ervaren schipper en geniet van de mooiste plekjes van Amsterdam. Bij Mokumboot huur je de sloep Begijnhof al vanaf € 395,- voor twee uur varen.

Varen met schipper

Heb je zin om te ontspannen op het Amsterdamse water, maar wil je niet zelf varen? Leun achterover en laat je in een sloep rondvaren door onze schipper.

Plek voor 35 personen

Op onze elektrische sloep de “Begijnhof” is er plek voor 35 personen. Nodig gerust al je vrienden of collega’s uit voor een ontspannen boottocht door Amsterdam.

Ruime catering-opties

Maak jullie dag compleet met onze uitgebreide culinaire opties. Geniet aan boord van de sloep van een heerlijke maaltijd of kleine hapjes en drankjes.

Mokumboot Instagram