Huur een boot voor het Grachtenfestival

Het jaarlijkse muziekfestival aan de Amsterdamse grachten zorgt voor veel plezier op het water. Het Grachtenfestival bestaat sinds 1998. Tijdens het festival varen er talrijke boten door de sfeervolle grachten van de hoofdstad. Het event trekt jaarlijks vele toeristen, omdat het een bijzondere belevenis is. Door zelf ook een boot of sloep te huren, maak je het Grachtenfestival van heel dichtbij mee.

Direct een sloep huren Boek een rondvaartboot

Het Grachtenfestival

Ben je in de zomer in Amsterdam, dan neem je natuurlijk deel aan het befaamde Amsterdamse Grachtenfestival. Dit muzikale festival biedt veel soorten muziek, van klassieke muziek tot wereldmuziek. Er worden openluchtconcerten in de grachten gehouden, waar je per boot doorheen vaart.

Huur een boot voor het Amsterdamse Grachtenfestival

Huur een boot en vaar verschillende routes. Ontdek de historie van de stad: de oude grachtenpanden, sfeervolle winkelstraten en woonstraten brengen je terug in de tijd. Je kunt de boot online huren en hebt al voor € 95,- een boot, waarmee je ruim 2 uur de grachten ontdekt en van de muziek geniet. Een boot huren mag zonder vaarbewijs, maar je moet wel minstens 18 jaar oud zijn.

Wil je direct een boot? Dan kun je de boot vaak dezelfde dag nog huren. Bovendien stap je dankzij meerdere locaties in Amsterdam direct aan boord bij jou in de buurt.

Ontdek het Grachtenfestival met een fluisterboot

Wil je samen met je partner, familie of vrienden het Grachtenfestival beleven? Bestuur dan zelf de fluisterboot, waarvoor een vaarbewijs niet nodig is. De boot biedt plaats voor zes personen en is muisstil. Doordat ze eenvoudig te besturen zijn, heb je de bediening zo onder de knie en geniet je ook zelf van de tocht.

Ontdek het Grachtenfestival met een grote groep

Ontdek het Grachtenfestival met een groep tot 35 personen. Onze schipper vaart jullie met de Begijnhof langs de leukste podia. Wil je de vaartocht nog completer maken? Bestel dan catering aan boord en geniet van de verschillende muziekstijlen dat het Grachtenfestival te bieden heeft.

Huur zelf ook een comfortabele sloep

Neem contact op met Mokumboot en reserveer direct een sloep voor het Grachtenfestival. Je tocht kan vervolgens direct beginnen. Neem je team, familie of gezin mee en ontdek wat onze hoofdstad te bieden heeft.

Reserveer een boot 020 210 5700

Mokumboot Instagram