Avondactiviteiten in Amsterdam

Amsterdam transformeert wanneer de avond valt, met haar straten verlicht door fonkelende lichten en een sfeer die alleen maar magisch genoemd kan worden. Of je nu op zoek bent naar romantiek, avontuur of gewoon een ontspannen avondje uit, Amsterdam biedt voor ieder wat wils. En wat is er nu beter dan de stad ’s avonds te ontdekken vanaf het water? Sluit je dagje Amsterdam in de avond af met een van onze activiteiten voor een onvergetelijke dag. Ontdek de meest betoverende avondactiviteiten in Amsterdam in onze blog.

Avondrondvaart in Amsterdam

Voor wie de voorkeur geeft aan een geleide ervaring, biedt Mokumboot een scala aan avondrondvaarten door de grachten van Amsterdam. Stap aan boord van een luxe sleepboot en laat je meenemen op een magische reis langs de prachtige grachtenpanden, historische bruggen en levendige pleinen van de stad. Met deskundige gidsen aan boord leer je alles over de fascinerende geschiedenis en cultuur van Amsterdam terwijl je geniet van het adembenemende uitzicht.

Boek een avondrondvaart

Privé rondvaart in de avond

Sluit je dag in stijl af met vrienden, collega’s of familie en kies voor een privé rondvaart! Laat je betoveren door de charmante sfeer van Amsterdam in het magische schemerlicht en geniet van een exclusieve ervaring op het water. Onze ervaren schipper neemt je mee op een ontspannen tocht door de iconische grachten, terwijl je samen herinneringen maakt die een leven lang meegaan.

Boek een privé rondvaart

Zelf varen in de avond

Voor een meer ontspannen en informele ervaring huur je een sloep die je zelf bestuurt door de grachten van Amsterdam. Vaar langs de iconische bezienswaardigheden van de stad en bekijk het avondleven vanaf het water.  Zoek een rustig plekje en geniet van de serene schoonheid van Amsterdam in het avondlicht.

Huur een bootje

Avondwandeling langs de grachten

Bewonder je Amsterdam liever vanaf de kade? Maak dan een avondwandeling langs de schilderachtige grachten. Wandel langs dezelfde iconische bezienswaardigheden die je ook vanaf het water bewondert. Laat je betoveren door de verlichte grachtenpanden, de bruggen die elegant over het water spannen en de rustige waterwegen die de stad doorkruisen. 

Culturele avondactiviteiten in Amsterdam

Amsterdam bruist ook ’s avonds van de culturele activiteiten. Ontdek indrukwekkende musea zoals het NXT Museum of Foam of beleef een onvergetelijke voorstelling in DeLaMar of Carré. Laat je avond vullen met kunst, geschiedenis en cultuur en ervaar de dynamische geest van deze Europese kunsthoofdstad.

Sfeervol dineren

Trakteer jezelf op een culinair avontuur in een van de vele sfeervolle restaurants die Amsterdam rijk is. Van gezellige eetcafés tot chique eetgelegenheden, er is voor elk wat wils. Geniet van heerlijke gerechten bereid met lokale ingrediënten en laat je smaakpapillen verwennen terwijl je de avond doorbrengt in goed gezelschap.

Boek een rondvaart bij Mokumboot

Amsterdam barst van de avondactiviteiten, dus er is altijd iets te beleven. Waar gaat jouw voorkeur naar uit? Kies je voor een sfeervolle avondwandeling langs de verlichte grachten of ga je zelf het water op met een van onze boten? Laat Amsterdam je betoveren met haar eindeloze mogelijkheden!

Boek een avondrondvaart

Mokumboot Instagram