Rondvaart Amsterdam kleine boot

Met onze rondvaart door Amsterdam op een kleine boot ontdek je deze stad op een bijzondere manier. We nemen je mee over de betoverende grachten van Amsterdam en zorgen voor een geweldige persoonlijke ervaring! Boek direct je tickets en ontdek Amsterdam.

Boek een rondvaart

Het hele jaar varen

Vaar met een open of bedekt dek

Comfort en gemak

Comfortabele zitplaatsen en genoeg ruimte voor iedereen

Duurzaam varen

We varen op groene energie

Kleinschalige rondvaarten, grote avonturen

Met onze rondvaarten in kleine boten laten we je Amsterdam zien op een manier die grote rondvaartboten niet kunnen evenaren. We garanderen je een persoonlijke ervaring waarbij je geniet van adembenemende uitzichten.

Met onze rondvaartroute vaar je langs iconische bezienswaardigheden, zoals de Magere Brug en de Westerkerk. Onderweg bewonder je indrukwekkende grachtenpanden met hun prachtige gevels die de rijke geschiedenis van de stad weerspiegelen. Je krijgt de kans om deze pareltjes van dichtbij te bekijken, terwijl je geniet van het rustig kabbelende water.

 

Waarom kiezen voor Mokumboot?

  • Persoonlijke ervaring: kleinschalige boten voor een intieme tocht.
  • Duurzaam varen: onze boten varen op groene energie.
  • Iconische route: we varen langs de meest bekende bezienswaardigheden in Amsterdam.
  • Fascinerende verhalen: onze schippers vertellen je over de geschiedenis van Amsterdam.

Waarom kiezen voor een rondvaart met een kleine boot?

Een rondvaart op een kleine boot biedt een persoonlijke en intieme ervaring. We bieden een rustige en serene tocht en vertellen diverse verhalen over de geschiedenis van Amsterdam. Een rondvaart door Amsterdam in een kleine boot is ideaal voor romantische uitjes, gezellige familietripjes of een ontspannen middag met vrienden.

Privé rondvaart

Wil je een nog intiemere rondvaart door Amsterdam? Boek dan een privé rondvaart! Met onze privé rondvaart vaar je alleen met jouw gezelschap over de betoverende wateren van Amsterdam. Dit zorgt voor een unieke en nog persoonlijkere ervaring, ver weg van de drukte. Geniet in alle rust van de schilderachtige omgeving, prachtige bruggen en iconische bezienswaardigheden van de stad met een rondvaart die volledig is afgestemd op jouw wensen.

Privé rondvaart boeken

Onze boten

Tijdens de rondvaarten varen we met onze open boten en sleepboten. Onze ervaren schippers nemen je mee op een fascinerende tocht langs de iconische bezienswaardigheden van de stad, terwijl ze interessante verhalen en feiten delen over de rijke geschiedenis van Amsterdam. Onze boten zijn uitgerust met stille en milieuvriendelijke motoren, waardoor de rondvaart met onze kleine boten door Amsterdam ook nog eens duurzaam is!

Onze kleine sleepboten

Onze kleine sleepboten zijn omgebouwd van historische sleepboten tot charmante rondvaartboten. Ze hebben een ruim open dek, waardoor ze prachtige uitzichten garanderen. In de wintermaanden sluiten we het dek, waardoor je verwarmd en comfortabel geniet van de tocht. De kleine sleepboten zijn ruim en comfortabel en bieden een gezellige sfeer met comfortabele kussens en een smalle tafel voor hapjes en drankjes. Perfect voor een ontspannen en sfeervolle rondvaart door het hart van Amsterdam.

Onze kleine open boten

Onze kleine open boten bieden een panoramisch en onbelemmerd uitzicht op prachtige grachten en het betoverende landschap van Amsterdam. Ideaal voor wie houdt van een open en luchtige ervaring.

Zelf varen op een kleine boot

Wil je zelf varen over de Amsterdamse grachten op een kleine boot? Huur dan een sloep voor maximaal 6 personen. Hiermee ga je zelf op ontdekkingsreis door Amsterdam en bepaal je zelf de route. Ontdek de verborgen parels van de stad en geniet in alle rust van een prachtige omgeving. Of je nu een romantisch uitje plant of een gezellig avontuur met vrienden en familie, onze sloepen bieden de perfecte manier om de stad vanuit een uniek perspectief te beleven.

Sloep huren

Boek een rondvaart op een kleine boot in Amsterdam

Boek vandaag nog een rondvaart door Amsterdam met onze kleine boot en ervaar de magie van de stad vanaf het water. Geniet van de vrijheid en flexibiliteit die onze boten bieden. Reserveer vandaag nog je tickets! We verwelkomen je graag aan boord.

Rondvaart boeken

Mokumboot Instagram