Sleepboten

Met hun charmante en authentieke karakter bieden sleepboten je de mogelijkheid om Amsterdam op unieke wijze te ontdekken. We beschikken over 10 moderne sleepboten met een capaciteit van maximaal 35 personen.

Deze robuuste boten hebben een rijke geschiedenis en bieden een comfortabele en ontspannen ervaring voor iedereen die Amsterdam vanaf het water wil ontdekken.

  • Ontdek het hele jaar door Amsterdam op onze sleepboten
  • Hapjes en drankjes aan boord
  • Varen op groene energie

Maritieme geschiedenis

Sleepboten hebben een rijke geschiedenis. Oorspronkelijk werden ze gebruikt om andere schepen voort te slepen, wanneer deze niet zelfstandig konden varen. Sleepboten vervullen verschillende taken, zoals assisteren bij het aanmeren, begeleiden van grote schepen, slepen van schepen en reddingsoperaties.

Vandaag de dag worden sleepboten nog steeds ingezet voor diverse doeleinden, maar ze hebben ook een nieuwe rol gekregen als toeristische attractie. Steeds meer mensen ontdekken de charme van een rondvaart op een sleepboot door de prachtige grachten van Amsterdam.

Het hele jaar varen

Ruim open dek
Of de sleepboot overdekken

COMFORTABELE ZITPLAATSEN

Comfortabele kussens
Bar met drankjes en versnaperingen

Duurzaamheid

Sleepboten varen op groene stroom
Stille rondvaart en genieten van de prachtige omgeving.

Jaarrond genieten

Onze sleepboten hebben een vaste opstelling met een ruim open dek. Hier geniet je in de zomer van het heerlijke zonnige weer, terwijl je ontspant en de iconische grachten van Amsterdam bewondert. Mocht het weer omslaan en regenen of wordt het buiten kouder, kunnen we het schip afdekken zodat je warm en knus kunt blijven genieten van alles wat Amsterdam te bieden heeft.

Comfortabele zitplaatsen

Aan beide zijden van het schip bevinden zich comfortabele kussens waarop je kunt plaatsnemen. Daarnaast is er een lange smalle tafel tussen de zitplaatsen, die perfect is om van hapjes en drankjes te genieten tijdens de rondvaart. Bovendien hebben onze boten ook een bar waar je terecht kunt voor verfrissende drankjes en andere versnaperingen.

Duurzaamheid

Bij Mokumboot hechten we veel waarde aan duurzaamheid. Daarom maken onze sleepboten gebruik van groene stroom, waardoor ze geruisloos over het water bewegen. Zo kun je niet alleen genieten van een ontspannen rondvaart, maar draag je ook bij aan het behoud van de prachtige omgeving.

Boek een rondvaart op onze sleepboten

Wil jij Amsterdam op unieke wijze beleven? Stap dan aan boord op een van onze sleepboten en laat je meeslepen door de schoonheid en charme van deze prachtige stad. Boek nu jouw onvergetelijke vaartocht!

Reserveer een rondvaart

Mokumboot Instagram