Wijnproeverij Amsterdam

De heerlijkste wijnen proeven, een echt Hollands bittergarnituurtje eten en door de prachtigste grachten varen: dat kan met de wijnproeverij in Amsterdam van Mokumboot. Beter kan niet toch?! De wijnproeverij in Amsterdam is te reserveren voor groepen vanaf 15 personen tot maximaal 30 personen. Onze ervaren vinoloog vertelt jullie onderweg alles over de verschillende wijnen. Je vaart 1,5 uur lang mee op onze elektrische overdekte boot met schipper: Mr. Grey.

 • € 59,50 per persoon (minimaal 15 personen)
 • Kies uit 1 van de 7 opstaplocaties in Amsterdam
 • Vaar 1,5 uur mee!
 • Proeverij van 6 heerlijke wijnen met een ervaren vinoloog
 • Overdekt schip met toilet en, indien nodig, verwarming
 • Een ervaren schipper en host(ess) aan boord
 • Inclusief Hollands bittergarnituur

Interesse in een wijnproeverij op de Amsterdamse grachten? We bespreken graag de mogelijkheden met je. Uiteraard zijn we ook gewoon bereikbaar voor het beantwoorden van al je vragen. Neem contact met ons op via onderstaand telefoonnummer of vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan via de ‘reserveer een boot’-button voor een wijnproeverij op de boot in Amsterdam.

Reserveer een boot 020 210 5700

 

Wil je de wijnproeverij in Amsterdam nóg specialer maken?

Een wijnproeverij op een boot is natuurlijk al speciaal, maar het kan nóg specialer. Er is namelijk heel veel mogelijk. Heb je bijvoorbeeld liever een glas champagne bij het ontvangst of heb je behoefte aan live muziek? Ons team regelt het voor je en zorgt ervoor dat de wijnproeverij voor jou en het gezelschap in de Mr. Grey onvergetelijk wordt.

Onderstaande extra’s zijn bijvoorbeeld mogelijk:

 • Ontvangst met prosecco of sake voor € 4,00 p.p.
 • Ontvangst met champagne voor € 6,50 p.p.
 • Borrelgarnituur de luxe voor € 3,75 p.p.
 • Zanger (van Opera tot aan een Amsterdamse meezinger) v.a. € 350,-
 • Route Light Festival voor € 6,50 p.p.

Boot met schipper: Mr. Grey

Tijdens de wijnproeverij in Amsterdam varen, drinken en eten jij en je collega’s, familie, vrienden of kennissen mee op onze moderne elektrische overdekte boot: Mr.Grey. De Mr.Grey is van alle gemakken voorzien. Op de koude dagen verwarmen we de boot en op warme dagen kan het dak open. Daarnaast is er – niet geheel onbelangrijk – een toilet aanwezig.

Naast je persoonlijke schipper is er een host(ess) aanwezig die ervoor zorgt dat je niet zonder hapjes en drankjes komt te zitten!

Hoeveel kost de wijnproeverij in Amsterdam?

Omdat we jouw wijnproverij geheel afstemmen op jouw wensen, stellen we graag een op maat gemaakte en vrijblijvende offerte voor je op. Wijnen proeven op onze elektrische boot doe je al voor minimaal 15 personen, vanaf € 59,90 per persoon.

Reserveer een boot

Geniet van onze andere arrangementen of vaar zelf

Naast een wijnproeverij op de Amsterdamse grachten bieden we nog veel meer heerlijke arrangementen aan op de Mr. Grey (max. 30 personen) en onze sloep Begijnhof (max. 35 personen). Daarnaast is het mogelijk om een elektrische sloep te huren en zelf te varen om een paar uur of een dagje op het water te spenderen.

Geniet ook een dag op het water van:

Neem contact op met Mokumboot Verhuur

Voor al je vragen of wensen neem je contact op met Mokumboot Verhuur. We helpen je graag met het plannen van een heerlijk uitje op het water in Amsterdam. Stuur ons een e-mail of bel naar 020 210 5700.

Reserveer een boot 020 210 5700

Ruimte voor 30 personen

Onze sloep is overdekt en biedt plek aan 30 personen. Zo stap je aan boord met collega’s, familie of vrienden en geniet je van een heerlijke wijnproeverij in Amsterdam op het water.

Incl. toilet en verwarming

Er is een toilet aan boord. Zo kun je lekker door blijven varen en drinken, zonder dat er onderweg een toiletstop gemaakt hoeft te worden.

Catering aan boord

Naast de heerlijke wijnen is er ook catering tijdens het varen, zoals lekkere Hollandse bittergarnituur en vele andere cateringmogelijkheden.

Mokumboot Instagram