Evenementen in Amsterdam

Groepen en bedrijven

Voor grotere gezelschappen biedt Mokumboot de mogelijkheid een aantal sloepen tegelijk te huren en daarmee een interactieve sloepenrally te organiseren. Een avontuur op de grachten voor alle deelnemers. Lees meer.

Pride Amsterdam

De 28e editie van Pride Amsterdam (voorheen Gaypride) duurt van zaterdag 27 juli t/m zondag 4 augustus 2024. De Canal Parade – het jaarlijkse hoogtepunt – zal dit jaar plaatsvinden op zaterdag 3 augustus. Hier kun je langs de route liggen met een sloepje. Als je voor dit speciale evenement een sloep wilt huren reserveer dit dan tijdig. Tijdens de wereldberoemde botenparade verhuurt Mokumboot de sloepen per dag. Lees meer.

Koningsdag

Koningsdag op 27 april 2024 belooft weer een mooi feest te worden. Vanaf het water is het een hele bijzondere en mooie ervaring. Tijdens Koningsdag verhuurt Mokumboot de sloepen per 6 uur. Lees meer.

Amsterdam Light Festival

Vanaf november 2024 organiseert Amsterdam weer een prachtig en indrukwekkend lichtfestival, het Amsterdam Light Festival. Dit jaar wordt het Amsterdam Light Festival gehouden van 28 november 2024 tot en met 19 januari 2025. Het is de dertiende editie van het Licht Festival. Lees meer.

Mokumboot Instagram