Rondvaart Amsterdam Light Festival

LET OP: de informatie op deze pagina verwijst naar de inmiddels afgesloten 12e editie van het Amsterdam Light Festival. De 13e editie van het Amsterdam Light Festival staat gepland van 28 november 2024 tot en met 19 januari 2025. Nadere informatie volgt.

Maak een onvergetelijke ervaring mee tijdens de 12e editie van het Amsterdam Light Festival middels een rondvaart via Mokumboot. Het maakt niet uit of je jong of oud bent, want dit evenement is voor iedereen. Tijdens deze bijzondere tour word je meegenomen langs de prachtige lichtkunstwerken die de stad elk jaar transformeren tot een magisch schouwspel.

Rondvaart boeken

Tijdschema en vertrektijden

Vanaf 30 november 2023 tot en met 21 januari 2024 bewonder je dagelijks de lichtkunstwerken in Amsterdam:

  • Maandag t/m zondag: geniet tussen 17:00 uur en 22:00 uur van de prachtige lichtshow vanaf het water.

De rondvaarten vertrekken om de 90 minuten en onze laatste boot vertrekt om 20:30 uur.

Houd er rekening mee dat op bepaalde data de lichten op andere tijdstippen branden:

  • 8 december: er is een stremming op het Oosterdok (tussen Nemo en Marineterrein) tussen 18:00 uur en 19:15 uur, vanwege de viering van het 100-jarig bestaan van het Nemo Science Museum.
  • Kerstvakantie (23 december t/m 6 januari): de lichten zijn elke dag tot 23:00 uur aan.
  • Oudejaarsavond (31 december): alle lichten blijven uit.

Ontdek het festival vanaf het water

Met de rondvaartboot, Begijnhof, van Mokumboot profiteer je van het beste uitzicht op alle prachtige installaties. Gedurende de rondvaart van 75 minuten geniet je van een drankje dat door ons wordt geregeld. Wil je met een grotere groep komen? Dan is het goed om te weten dat onze luxe sloep plaats biedt aan maximaal 35 personen. Vergeet daarnaast niet om warm gekleed te gaan, want het kan behoorlijk fris zijn op het water. Vanwege de populariteit van dit evenement, raden aan om vooraf online tickets te kopen.

LOADING… Revealing Art, AI and Tech

Het Amsterdam Light Festival is een jaarlijks evenement dat plaatsvindt tijdens de wintermaanden in Amsterdam. Gedurende deze periode zijn de grachten van Amsterdam verlicht door unieke lichtkunstwerken die zijn gemaakt door zowel nationale als internationale lichtkunstenaars. Dit jaar zijn er 24 prachtige lichtkunstwerken te bewonderen langs de grachten, die het thema “LOADING… Revealing Art, AI and Tech” vertegenwoordigen. Het festival richt zich op de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van technologie en kunstmatige intelligentie en biedt bezoekers een betoverende ervaring.

Zelf varen?

Vaar je liever zelf over de grachten van Amsterdam tijdens het festival? Dat is geen probleem. Bij ons boek je eenvoudig een sloep om de lichten vanaf het water te bezichtigen.

Direct een sloep huren

Opstaplocatie

Onze rondvaarten vertrekken vanaf het Stationsplein bij het Centraal Station. Adresgegevens
Stationsplein, 1012 AB Amsterdam
info@mokumboot.nl
020 210 5700

Maps is loading...

Boek een rondvaart tijdens het Amsterdam Light Festival

Klaar voor een onvergetelijke avond tijdens het Amsterdam Light Festival? Boek dan nu jouw rondvaart bij Mokumboot, een officiële partner van het festival, en verzeker jezelf van een plekje op één van onze comfortabele boten. Mis deze kans niet om dit prachtige evenement op een bijzondere manier te ervaren! Boek direct tickets voor de 12e editie via de onderstaande buttons. Heb je nog vragen? Neem dan met ons contact op.

Boek een rondvaartboot 020 210 57 00

Mokumboot Instagram