Sloepverhuur en rondvaarten in Amsterdam
Sloepverhuur en rondvaarten in Amsterdam

Huren bij Mokumboot

Gemakkelijk online een sloep huren
Vanaf € 95,- voor twee uur varen

Reserveer een boot

Sloepverhuur met 7 locaties in Amsterdam
Minimale vaarduur van 2 uur

Nu bellen vandaag nog varen

Geen vaarbewijs nodig, huren vanaf 18 jaar
Bel 020 210 5700

Wat anderen vinden van Mokumboot

Remco Kruijt

Wij hebben onlangs een rondvaart van 2 uur met schipper geboekt. Van begin tot het eind een fijne ervaring, goed contact zowel telefonisch als via de mail en ook de schipper was een fijne vent. Aanrader!

in de afgelopen week

Jan Hendrik Krijnen

Fantastische tour gemaakt door Amsterdam! Leuke schipper en host met interessante achtergrond over de geschiedenis van Amsterdam. Lekkere drankjes en in 1 uur weer terug op centraal station, perfect!

in de afgelopen week

Karan Shah

Vriendelijk en vriendelijk personeel. We waren 30 minuten te laat met het terugbrengen van de koffer omdat de wind tegen was, maar ze brachten ons geen extra kosten in rekening.

in de afgelopen week

Mike F

Superkleine, open rondvaart door de grachten met een vriendelijk team aan boord. Goede manier om Amsterdam te zien en te leren kennen

in de afgelopen week

A.

Leuke rondvaart met open boot en onderhoudend live commentaar op de geschiedenis van Amsterdam en zijn gebouwen en grachten. Deze tour was / gratis inbegrepen bij de I Amsterdam City Card en we konden een tijdslot voor dezelfde dag boeken. Er waren slechts één ander stel en wij + gids en kapitein aanwezig, wat ons veel ruimte op de boot gaf. Mokumboot is zeker een aanrader!

een week geleden

Mokumboot Instagram